Samsung

Samsung Galaxy Note 10: kan det här vara den?

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i augusti där men kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Note 10. Nu kan mobilen ha åkt fast på bild.

Precis som Galaxy S10 och S10+ så ser det ut som att enheten kommer få fingeravtrycksläsaren placerad under displayen. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med dubbla kameror på framsidan.

Mobilen kan även komma att bli tillgänglig i fyra olika färger: blå, grön, rosa och gul. Det återstår däremot att se om Galaxy Note 10 kommer se ut som bilderna visar.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...