Samsung

Samsung Galaxy Note 10: så stort är batteriet

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i augusti där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Note 10. Hur kommer mobilen ha utvecklats jämfört med Galaxy Note 9? 

Jag misstänker att Samsung Galaxy Note 10 kommer få ett större batteri jämfört med föregångaren Galaxy Note 9. Jag misstänker att Samsung Galaxy Note 10 kommer få ett 4500 mAh-batteri. Jag hoppas inte bara på att batteritiden ska vara bättre utan även att mobilen kommer få snabbare laddning.

Jag hoppas att Samsung höjer laddningen från nuvarande 15W till minst 25W för Galaxy Note 10. Det är inte mycket Samsung ligger efter konkurrenterna med, men laddning är en av dessa saker.

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...