Samsung

Samsung Galaxy S10 är verkligen inte lätt att reparera enligt iFixit

Gänget på iFixit har nyligen plockat isär Samsung Galaxy S10 och bedömt hur lätt mobilen är att plocka isär. Hur lätt är enheten att plocka isär? 

Betyget som iFixit har givit Samsung Galaxy S10 är 3 av 10. Det betyder att enheten är riktigt svår att reparera. Som jag nämnde under gårdagen så sitter USB Type C-uttaget ihop med moderkortet, något som innebär att det inte går att byta ut USB Type C-kontakten särskilt lätt.

Detta kan jämföras med föregångaren Galaxy S9 som fick betyget 4 av 10.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...