Samsung

Samsung Galaxy S10 blir supersnabb i Sydkorea

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Samsung Galaxy S10 och S10+ blivit betydligt snabbare än tidigare när det kommer till mobilnätet i Sydkorea. 

Den Sydkoreanska operatören SK Telecom har under natten börjat skicka ut en ny frekvens i sitt mobilnät som gör att Galaxy S10-modellerna kan dra nytta av en datahastighet på upp till 1.2 Gbps. Det kan jämföras med dagens nät som kommer upp i 1 Gbps.

Detta kan även jämföras med 2011 då hastigheten av LTE var 16 gånger långsammare jämfört med den teknik som rullas ut nu.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...