Samsung

Samsung Galaxy S10 med Snapdragon 855 presterar på topp

Jag rapporterade nyligen att svenska exemplar av Galaxy S10, S10e och Galaxy S10+ inte kommer få den bästa presentandan. Nu har nya benchmarkresultat inkommit!

I dessa resultat kan vi se att Samsung Galaxy S10 med processorn Snapdragon 855 från Qualcomm presterar på topp. Dessvärre är det bara de amerikanska S10:orna som kommer få Snapdragon 855-chippet medans övriga modeller i världen kommer få Exynos 9820-chippet.

Den stora prestandaskillnaden beror på att Snapdragon 855 baseras på 7nm medans Exynos 9820 baseras på 8nm-teknik.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...