Samsung

Samsung kommer presentera två uppföljare till Galaxy Fold

För drygt två veckor sedan visade Samsung upp den nya mobilen Galaxy Fold 2. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Det ser ut som att Samsung håller på att arbeta på två uppföljare till Galaxy Fold. Den ena modellen ska kunna vikas som en klassisk vikmobil medans den andra modellen ser ut att få en design som liknar den som Huawei Mate X har fått, alltså att displayen är på utsidan av enheten.

Den förstnämnda enhet sägs släppas under nästa år medans utmanaren till Huawei Mate X sägs kommer vid ett senare skede.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...