Google

Google Chrome erhåller ny uppdatering

Det ser ut som att Google nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Chrome som fixar diverse olika buggar som drabbat webbläsaren den senaste tiden. 

Den senaste uppdateringen för Google Chrome innehåller främst buggfixar som drabbat webbläsaren sedan en tid tillbaka. Det ser ut som att Google börjat skicka ut den här uppdateringen till Mac, Linux och Windows.

Uppdateringen skickas ut löpande till dessa enheter men kommer troligtvis skickas ut inom de kommande dagarna.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...