Google

Google Duplex kommer till flera Androider inom kort

Det ser ut som att Google inte bara kommer ge sina egna Pixel-mobiler stöd för Duplex utan att man även kommer uppdatera andra enheter med Google Duplex. 

Det ser alltså ut som att Google kommer börja skicka ut Duplex till andra enheter som kör Android med den nya funktionen som gör det möjligt att Google Assistent ringer upp diverse olika företag utan att du behöver säga ett ord.

Det återstår däremot att se när Google kommer börja skicka ut Duplex till svenska Androidmobiler.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...