Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Fold 2: är det här den?

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett ev ny nästa år där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Fold 2. Nu har enheten publicerats i en första konceptvideo.

Av videon nedan att döma kommer Samsung Galaxy Fold 2 få display över hela framsidan. Det kan jämföras med dagens Galaxy Fold som bara har en del av framsidan täckt av skärm. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få en enda stor display när man viker ut enheten. Det ser ut som att enheten kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med dubbla kameror på framsidan.

Det återstår att se om detta faktiskt är Galaxy Fold 2.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.