Samsung

Samsung Galaxy Fold 2: är det här den?

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett ev ny nästa år där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Fold 2. Nu har enheten publicerats i en första konceptvideo.

Av videon nedan att döma kommer Samsung Galaxy Fold 2 få display över hela framsidan. Det kan jämföras med dagens Galaxy Fold som bara har en del av framsidan täckt av skärm. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få en enda stor display när man viker ut enheten. Det ser ut som att enheten kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med dubbla kameror på framsidan.

Det återstår att se om detta faktiskt är Galaxy Fold 2.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...