Samsung

Samsung Galaxy S10 kommer sälja bättre än väntat (rapport)

Ming-Chi Kuo påstod att Samsung Galaxy S10-serien skulle sälja mellan 30-35 miljoner exemplar innan årets slut. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Nu säger Kuo att han tror att Samsung Galaxy S10-serien kommer köpas i 40-45 miljoner exemplar. Kuo säger inte varför han tror som han tror, men jag misstänker bland annat att det baseras på att Samsung Galaxy S10-serien förbokats i ofantliga mängder i Kina.

Det återstår att se om hans spekulationer stämmer!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...