Första intrycket av Samsung Galaxy S10+

Då Samsung bestämt sig för att vägra låna ut sina produkter till mig så begav jag mig idag iväg för att köpa en Samsung Galaxy S10+. Vad tycker jag om mobilen så här långt? 

Det känns som att Samsung lyckats med Galaxy S10+. Det första jag slås av när jag drar igång mobilen är hur grym displayen är. Förutom att den har grymma färger så kan den även bli väldigt ljusstark, något jag kommer att uppskatta när solen blir allt starkare. Jag tycker också att Samsung löst det bra med edge-panelen och hittills har jag inte kommit åt den av misstag någon gång.

Den andra stora saken jag vill ta upp är mobilens design, WOW säger jag bara! Jag tycker att Galaxy S10+ känns väldigt lätt i handen men den känns ändå väldigt premium att hålla i trots sin låga vikt. Den svarta modellen drar åt sig ofantliga mängder fingeravtryck så om du vill skippa dessa kan det vara en god ide att köpa den vita varianter istället (som dock är svår att få tag på när det kommer till S10+ för tillfället).

Kameran, eller snarare kamerorna, är också någonting jag vill ta upp. Dessa är verkligen magnifika i Galaxy S10 och S10+. Äntligen kan man ta bilder med vidvinkel, det här är något jag kommer ha nytta av misstänker jag.

Varför åka och köpa en Galaxy S10+ kanske ni tänker? Jag åkte främst och köpte en Galaxy S10+ då min Note 8 börjar bli sliten samt för att Samsungs mobiler har mycket bättre vibrationsmotorer jämfört med konkurrenterna, och Galaxy S10+ är inget undantag.

Ett fullständigt test kommer inom kort.

 

Sånt som också kan intressera…