Google

Google Home: nu kan du lyssna på musik via YouTube Music

Google har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Home innehållande en stor nyhet!

När du säger åt Google Home kan den inte bara länge spela Spotify utan kan nu även spela YouTube Music direkt ut ur högtalaren. Uppdateringen rullas ut löpande med bör nå fram till svenska Google Home-högtalare inom kort.

Utöver det har den nya funktionen nu kommit till länder så som Spanien, Italien och Tyskland för att bara nämna några länder.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...