Samsung

Samsung Galaxy Fold: tillverkaren kommer släppa ett officiellt fodral till enheten

Det ser ut som att Samsung kommer släppa den nya Galaxy Fold på den globala marknaden inom kort. Nu har tillverkaren avslöjat flera detaljer om Galaxy Fold sipprat ut på nätet. 

Det ser ut som att Samsung i alla fall kommer släppa ett officiellt fodral/skal till det kommande flaggskeppet Galaxy Fold. Det ser alltså ut som att Samsung kommer släppa ett eget läderfodral till Galaxy Fold. Det är däremot oklart hur mycket fodralet kommer kosta, men troligtvis kommer det kosta runt 700 kronor om och när det kommer till Sverige.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...