Samsung

Samsung Galaxy S10 förbokades många gånger i England

Under dagen så släppte Samsung den nya Galaxy S10-serien i många delar av världen. Nu har det framkommit nya uppgifter!

Det har under kvällen framkommit att Samsung Galaxy S10-serien förbokades rekordmånga gånger i England. Det ser ut som att Galaxy S10+ tog upp den största delen av kakan då 57% av alla som förbokade en S10-modell förbokade Galaxy S10+.

Det är oklart hur statistiken såg ut i Sverige, men det kommer vi förhoppningsvis få veta inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...