Samsung

Samsung Galaxy S10: idag börjar de säljas

Idag börjar Samsung säljs din nya Galaxy S10-serie smartphones. Flera kommer däremot bli besvikna.

Det ser ut som att Samsung Galaxy S10e och Galaxy S10 finns i lager överallt. Det ser däremot ut som att Samsung Galaxy 10+ ser ut att vara slut överallt (förutom hos Elgiganten). Jag hoppas verkligen att flera S10+ kommer in i lager.

Det är dåligt att Samsung inte skickas ut flera Galaxy S10+ i Sverige men förhoppningsvis kommer flera in i lager inom kort.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...