Samsung

Se hur bra Samsung Galaxy S10 tål ett drop test

Samsung släppte under dagen den nya Galaxy S10-serien i Sverige. Nu har en ny intressant video publicerats på nätet. 

I den här videon så tar man och kör upp Samsung Galaxy S10 tillsammans med en Nokia 3310 med en drönare. Man flyger upp 304 meter i luften innan man bestämmer sig för att dumpa lasten. Det visar sig att Samsung Galaxy S10 blir totalförstörd medans Nokia 3310 klarar sig fint.

Hela videon kan ni se nedan!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...