Google

Google: Android Q kan testas på flera enheter

Google kommer troligtvis visa upp dem nya versionen av Android, version Q, i början av maj. Nu har nya uppgifter inkommit!

I och med Android 9 Pie så var det många smartphones där man kunde testa den nya versionen av Android. Smartphones man kunde testa den nya Andtoidversionen på var bland annat OnePlus 6, Nokia 7 Plus och Xperia XZ2.

Men med Android Q ser det ut som att man kommer kunna testa flera versioner av den nya Andtoidversionen.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...