Google

Google Chrome kan få knapp för flikar

Det ser ut som att Google håller på att testa en ny funktion för Google Chrome för tillfället. Vad innebär den här funktionen? 

Den här funktionen innebär att du kan trycka på en knapp för att få upp de flikar du har öppnat. Detta låter som en grym funktion när du vill få en överblick över de flikar du har haft öppna. Google testar som sagt just nu funktionen, något som innebär att man inte kan testa den nya funktionen i den vanliga versionen av Chrome.

Du kan däremot testa den nya funktionen här!

Screenshot Capture - 2019-03-09 - 12-07-28.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...