Samsung

Samsung Galaxy A40 åker igenom FCC

Det ser ut som att Samsung kan komma att presentera den nya mobilen Galaxy A40 inom kort. Enheten har under dagen åkt igenom FCC. Vad kan vi se där? 

Vi vet sedan en tid tillbaka att Galaxy A40 kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få en 5,7 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med ett USB Type C-uttag för laddning.

I och med att enheten är nära att presenteras så kommer mer information om Galaxy A40 troligtvis publiceras inom kort.

Via Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...