Samsung

Samsung Galaxy S10: flera rapporter om explosioner

Jag har under en längre tid rapporterat om att Samsung haft problem med Galaxy S10-mobilerna. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Det har nu inkommit en ny rapport om explosioner. Det ser ut som att det både är vanliga Galaxy S10 och S10+ som har problem med explosioner. Jag hoppas att Samsung löser problemet inom kort, men deg återstår givetvis att se.

Samsung Galaxy S10 har ett 3500 mAh-batteri medans Galaxy S10+ har ett 4100 mAh-batteri. Samsung Galaxy S10e ser däremot inte ut att vara påverkad.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...