Samsung

Samsung Galaxy S10: vad fan är det för låda?

Samsung började under gårdagen skicka ut Samsung Galaxy S10-mobilerna. Jag ilade å andra sidan iväg till närmsta butik för att köpa en Galaxy S10+. 

Jag undrar däremot; vad fan har Samsung tänkt när de designat lådorna till den nya Galaxy S10-serien? Det kändes seriöst som att telefonen redan var öppnad när jag tog ur den ur lådan då den inte är inlindad i plast. Den enda som gör att lådan inte öppnas är en liten klisterlapp på långsidan.

iJustin han skapat en video som visar problemet som jag försöker förklara i texten ovan 🙂

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...