Samsung

Brist på Samsung Galaxy S10+ i landet

Den 8 mars, alltså i fredags, släpptes Galaxy S10, S10+ och Galaxy S10e i Sverige. Det ser däremot ut som att Samsung har brist på en modell av dessa tre, men vilken är det? 

Samsung Galaxy S10 och S10e finns i lager överallt. Det ser däremot ut som att Samsung har rejäl brist på Samsung Galaxy S10+. Jag var en av de lyckliga som hann få tag på en i fredags (jäklar vad jag sprang från bussen in i butiken 😛 ) men det ser överlag ut som att mobilen är slut överallt nu och att nästa leverans kommer in den 22 mars.

Det återstår däremot att se när Samsung får in nästa lass med Galaxy S10+.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...