Google

Chromecast har fortfarande strul med nätverket

Jag skrev för en tid sedan att Chromecast har problem med vissa Wi-Fi nätverk med frekvensen 5GHZ. Problemen ser dessutom ut att fortsätta. 

Jag rapporterade för någon månad sedan att Google hade problem med Chromecast i form av att vissa enheter vägrar koppla upp mot 5GHz-nätverk. Det ser dessutom ut som att Google ännu inte skickat ut någon uppdatering som åtgärdat problemet ännu. Förhoppningsvis kommer Google skicka ut en uppdatering som fixar problemet inom kort.

Det återstår däremot att se.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...