Google

Google Assistent är inte framtiden #spekulation

En av de stora snackisarna på hösten 2018 blev Google Assistent. Den här smarta röstassistenten skulle förändra världen – så lät det i alla fall inledningsvis. 

Många trodde att Google Assistent skulle förändra våra smartphones. Detta trodde jag också till en början. Nu när det gått ett halvår ytterligare så tror jag däremot inte det. Det är väldigt sällan jag använder Google Assistent och jag har inte heller sett någon annan som använt sig av Assistent på offentliga platser.

Därför tror jag att Assistent inte är framtiden, det återstår däremot givetvis att se!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...