Google

Google Assistent uppdateras med ny funktion

Google har under dagen börjat skicka ut en ny funktion till Google Assistent. Läs mer för att ta reda på vilken funktion jag menar! 

När du ska prata med Google-högtalaren kan det vara enormt irriterande att behöva säga ”Okej Google” varje gång du ska ställa en fråga till den smarta assistenten. Nu har Google börjat uppdatera de högtalare som har stöd för Google Assistent så att de lyssnar ett tag efter att du ställt den första frågan så att du inte behöver säga ”Okej Google” ännu en gång.

Det ser däremot ut som att Google endast börjat skicka ut funktionen i USA, men den bör komma till Sverige inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...