Samsung

Samsung Galaxy A8+ erhåller Android 9 Pie

Samsung har under natten börjat skicka ut en ny uppdatering till mobilen Galaxy A8+. Vad innehåller den här uppdateringen?

Det märks verkligen att Samsung blivit duktiga på att uppdatera sina mobiler då man först uppdaterade flaggskepp från 2017 och framåt och nu ser det ut som att man börjat uppdatera fjolårsmodellen Galaxy A8+ till Android 9 Pie. Utöver att mobilen fått Android 9 Pie så har Samsung även skickat med One UI i Android 9 Pie.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...