Samsung

Samsung Galaxy Note 10: så blir kamerorna i enheten

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i augusti där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Note 10.

Precis som Samsung Galaxy S10 5G så kommer Galaxy Note 10 troligtvis få sex kameror totalt: två på framsidan och fyra på baksidan. De bakre kamerorna kommer kunna få till 2x optisk zoom, 0,5x vidvinkel, 3D-effekt i bilderna samt en vanlig bild med de fyra bakre kamerorna.

På framsidan sitter som sagt dubbla kameror: en vanlig kamera och en annan för ToF-bilder.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...