Samsung

Samsung Galaxy S10 är en av de skönaste mobilerna jag hållit i

I fredags släppte Samsung de nya mobilerna Galaxy S10, S10e och Galaxy S10+ i Sverige. Det är en sak jag tycker sticker ut med Samsung Galaxy S10+ jämfört med många av konkurrenternas mobiler. 

När jag testade Samsung Galaxy S9+ så klagade jag över hur vass mobilen kändes i handen. Denna kritik är något Samsung verkligen tagit till sig av. Samsung Galaxy S10+ ligger verkligen grymt bra i handen. Vad beror detta på?

Det beror troligtvis på att Samsung Galaxy S10+ har fått en baksida som är rundad längst med kanterna. Detta är en stot anledning till att mobilen ligger så perfekt i handen. Förutom att Galaxy S10+ ligger bra i handen tycker jag det även känns som att Galaxy S10 ligger bra i handen.

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...