Samsung

Samsung Galaxy S10 har grymt ljud

Nu har jag ägt en Samsung Galaxy S10+ i några dagar och det här är överlägset den bästa mobilen Samsung någonsin gjort. Det är flera detaljer som sticker ut med mobilen. 

En av de saker som sticker ut med Samsung Galaxy S10+ är ljudet. Det är, precis som i de allra flesta andra flaggskeppen, av stereotyp, något som i Galaxy S10:s fall innebär att det är en högtalare som låter från hörluren och en som låter underifrån.

Samsung Galaxy S10+ levererar riktigt bra ljud då det är högt, men det låter inte skränigt i min mening. Så, om du är ute efter att köpa en mobil med grymt ljud så kan jag rekommendera Galaxy S10+.

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...