Apple

Apple håller event den 25 mars

Det har under en längre tid spekulerats om att Apple kommer visa upp nya produkter inom kort. Nu är det även ett faktum. 

Apple har under kvällen bekräftat att man kommer hålla ett event den 25 mars, vilket är på måndag om två veckor, där man kommer visa upp ett gäng nya produkter och tjänster. Det spekuleras om att Apple kommer visa upp nya AirPods med trådlös laddning samt i en ny kulör som är svart.

Men det är inte bara nya AirPods som Apple troligtvis kommer visa upp utan det ser även ut som att man kommer visa upp sin tjänst Apple News. Dock ska vi inte förvänta oss att den här tjänsten kommer bli tillgänglig i Sverige till en början.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...