Apple

Apple: iPhone 4 och 3GS lever vidare

Det var väldigt många år sedan Apple visade upp iPhone 3GS och iPhone 4. Det ser däremot ut som att mobilerna fortfarande lever kvar på företagets egna hemsida. 

Jag kommer ihåg att iPhone 3GS var startskottet för den massiva mobilförsäljningen som skulle komma för Apple. När iPhone 4 kom blev folk ännu mer galna då den bland annat hade en fräschare design, en bättre skärm med högre upplösning samt en bättre kamera på baksidan.

Ni kan ta del av hemsidan via den här länken.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...