Samsung

Då berättar Samsung mer om Galaxy Fold

Den 20 februari visade Samsung upp den nya mobilen Galaxy Fold. Precis som det går att höra på namnet så är mobilen vikbar. 

Samsung berättade om alla mobilens specifikationer på eventet och har dessutom visat upp skönheten i ett antal videoklipp. Vad man däremot inte berättat är vart och när enheten kommer bli tillgänglig.

Det ser nu ut som att Samsung kommer hålla ett event inom kort där man kommer berätta vart, när och till vilket pris Samsung Galaxy Fold enheten kommer bli tillgänglig för i dessa länder. Samsung Galaxy Fold kommer Samsung berätta mer om den 26 april.

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...