Google

Google: användare kan börja testa Android Q under dagen

Det ser ut som att Google kommer hålla ett event i början av maj där man kommer visa upp Android Q. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det ser ut som att Google kommer börja släppa upp den första betan av Android Q från och med idag den 11 mars. Det sägs att Android Q bland annat kommer innehålla ett definierat Dark Mode. Utöver det misstänker jag att Android Q kommer erbjuda saker så som bättre batteritid.

Det återstår däremot att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...