Google Pixel

Google har fortsatta problem med Pixel 3 och Pixel 3 XL

Google har sedan december haft problem med Google Pixel 3 och Pixel 3 XL. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det har sedan december 2018 rapporterats om att Google Pixel 3 och Pixel 3 XL haft problem med mobiltäckningen. Det ser inte ut som att Google löst problemet ännu men jag hoppas att Google kommer lösa problemet inom kort.

Det återstår att se när Google kommer skicka ut en uppdatering som fixar problemet.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...