Huawei

Huawei Mate 20-serien har skeppats i 10 miljoner exemplar

Richard Yu, CEO på Huawei, har nyligen gått ut och berättat att företaget nått ett nytt mål i och med Mate 20-serien. Vad är det han har avslöjat? 

Huawei:s Mate 20-serie kom ut i november förra året och den andra av de tre modellerna Mate 20, Mate 20X och Mate 20 Pro som säljs i Sverige är den sistnämnda. Nu har Yu berättat att man sålt 10 miljoner exemplar av dessa modeller totalt – inom loppet av fyra månader.

2018 var det bästa året för Huawei hittills och jag misstänker att 2019 kan komma att bli ännu bättre, det återstår däremot att se!

gsmarena_002 (32).jpg

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...