Samsung

Nästa Samsung Galaxy Fold kommer se ut som Huawei Mate X

Samsung visade för en tid sedan upp den nya mobilen Galaxy Fold. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det ser ut som att Samsung nyligen tagit patent på en ny lösning som innebär att displayen kommer visas utåt hela tiden. Det är möjligt att Samsungs kommande smartphone således kommer se ut som Huawei Mate X.

Det återstår att se när Samsung kommer visa upp den nya mobilen, men förhoppningsvis kommer det bli inom kort.

Via LetsGoDigital

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...