OnePlus

OnePlus kan komma med ett helt nytt gränssnitt i framtiden

OnePlus avslöjade för en tid sedan att man hade anordnat en tävling där man bad sina konsumenter att komma med idéer för att ta fram nya funktioner för Oxygen OS. 

Nu har en medlem på OnePlus forum meddelats som vinnare av tävlingen. Det framkommer av bilderna nedan att Oxygen OS kan komma att få en ny design i framtiden med bland annat en helt ny setup-screen när du sätter igång mobilen. Samtliga nya funktioner kan ni se på bilderna nedan.

Det här nya gränssnittet kommer troligtvis sitta tidigast i OnePlus 7. Det återstår däremot att se!

picture-1-welcomepicture-2-language

picture-3-wifipicture-4-securitypicture-5-colorspicture-6-appspicture-7-namepicture-8-thankspicture-9-ambientpicture-11-shelfpicture-11-shelfpicture-12-shelf_darkpicture-13-drawerpicture-18-gallery_editpicture-20-screenshotpicture-21-quicksettings

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...