Samsung

Samsung Galaxy S10 rapporteras komma med öppen låda

I fredags började Samsung sälja de nya Galaxy S10-mobilerna på flera håll i världen. Nu har nya uppgifter inkommit!

Jag rapporterade för en tid sedan att USA började skeppa ut vissa exemplar av Samsung Galaxy S10 extra tidigt. Nu har det inkommit rapporter om att många av dessa exemplar kommer i en icke plomberad låda. Det ser däremot inte ut som att vi fått tagit del av problemet i Sverige, och det är ju bra!

Problemet ser bara ut att ha drabbat USA.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...