Samsung

Samsung kan jobba på en OnePlus-utmanare

Samsungs billigaste flaggskepp heter Galaxy S10e. Den här mobilen har bland annat utrustats med det bästa under huven tillsammans med ett hål för kameran på framsidan. 

Samsung Galaxy S10e kostar 8490 kronor i Sverige. Nu sägs det däremot att Samsung kan jobba på ett ännu billigare flaggskepp som på så sätt skulle kunna utmana OnePlus. För att skapa ett billigare flaggskepp är det möjligt att Samsung kommer byta ut glas mot plast samt att kanterna runt displayen kommer bli större.

Dessutom ser det ut som att den här mobilen kan komma att få en LCD-panel istället för en SUPER AMOLED-panel. Det återstår att se vad som stämmer!

Via

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...