Xiaomi

Xiaomi Redmi 7 kommer den 18 mars

Det har länge spekulerats om att Xiaomi kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp Redmi 7.

Det har bekräftats att mobilen kommer få en 6,26 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 632 tillsammans med 2/16, 3/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 12 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera.

Utöver det kommer mobilen troligtvis få ett 3900 mAh-batteri.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...