Xiaomi

Xiaomi släpper den första skärmbilden tagen med BlackShark 2

Det ser ut som att Xiaomi kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp det nya flaggskeppet BlackShark 2. Nu har nya uppgifter framkommit!

Xiaomi har nyligen släppt en skärmbild som visar att Xiaomi BlackShark 2 kommer med ett anpassat gränssnitt. Utöver det vet vi att mobilen kommer få processorn Snapdragon 855 tillsammans med 12 GB RAM.

Utöver det vet vi att mobilen kommer få en ny kylning som ska göra det lättare att spela spel under en längre period.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...