Sony

Xperia 4 ser ut att sakna ett hörlursuttag

Sony kommer troligtvis hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya mobilen Xperia 4 , och det ser inte ut som att Sony sparat på krutet! 

Det ser ut som att Xperia 4 kommer sakna ett hörlursuttag. Jag blir inte förvånad med tanke på att Sonys senaste high-end modeller just saknat hörlursuttag. Utöver det ser det ut som att Xperia 4 kan bli en Compact-modell då enheten ser ut att få en 5,7 tumsskärm. Det som däremot sticker ut är processorn Snapdragon 710.

Det återstår att se om dessa uppgifter stämmer!

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...