Google

Google Chrome får nu stöd för Dark Mode

Google har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till webbläsaren Chrome. Vad innehåller den nyaste versionen av webbläsaren? 

Den senaste versionen av Chrome har än så länge bara skickats ut till Mac OS. Den senaste uppdateringen innehåller stöd för Dark Mode och det ser som sagt ut som att den senaste versionen av Chrome endast skickats ut till Mac OS för tillfället. Förhoppningsvis kommer flera enheter få stöd för Dark Mode i Google Chrome inom kort.

chrome-73-mac-dark-mode-3.jpg

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...