Google

Google Gboard får en ny uppdatering – blir enklare att snacka med tangentbordet

Google Gboard innehåller just nu en funktion som gör det möjligt att prata in det man vill ha sagt. Nu ser det däremot ut som att den här funktionen kommer förbättras. 

Det ser ut som att Google under kvällen har börjat rulla ut en ny uppdatering till Gboard innehållande förbättringar när det kommer till talfunktionen i gränssnittet. Istället för att Gboard kommer skriva ner varje ord som du säger ska den nu skriva ner varje mening du säger till den. Dessutom ska den ha blivit duktigare på att uppfatta ord.

Pixel-Gboard-new-speech-transcription.gif

Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...