Google

Google Hangouts Chat får en ny funktion

Google har under natten börjat skicka ut en ny funktion till appen Hangouts Chat. Läs vidare för att ta reda på vilken funktion det rör sig om! 

Den senaste funktionen för Google Hangouts Chat har än så länge bara kommit till Android. Från och med den senaste uppdateringen finns det nu möjlighet att ta bort historiken med de personer du haft en konversation med.

Den här funktionen kommer troligtvis dyka upp till Hangouts Chat för iOS inom kort, det återstår däremot att se!

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...