HTC

HTC snackar om uppdateringar till sina gamla flaggskepp

HTC har under natten svensk tid har HTC meddelat sina planer för uppdateringen av Android 9 Pie till de äldre flaggskeppen U11, U11+ och U12+. 

HTC har det minst sagt tufft just nu. Trots att man kämpar i ständig motvind så ser det ut som att tillverkaren kommer uppdatera mobilerna U11, U11+ och U12+ till Android 9 Pie. Det framkommer att HTC kommer börja skicka ut uppdateringen under kvartal två det här året.

Det innebär troligtvis att HTC kommer börja uppdatera sina smartphones till Android 9 Pie någon gång i juni. Det återstår däremot att se.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...