Huawei

Huawei P30 Pro: så mycket internt minne får den

Huawei kommer hålla ett event den 26 mars där man kommer visa upp den nya P30-serien smartphones. Nu har nya uppgifter framkommit! 

Från det här året har det interna minnet höjts från 64 till 128 GB i high-end smartphones. När det kommer till Huawei P30 Pro ser det inte ut att bli något undantag. Det har nu avslöjats att Huawei P30 Pro kommer bli tillgänglig med 8 GB RAM med antingen 128 eller 256 GB inbyggt minne.

Utöver det ser det ut som att Huawei P30 kommer bli tillgänglig med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne eller 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...