Moto

Motorola Razr 2019: är det här specifikationerna?

Det ser ut som att Motorola kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya mobilen Razr 2019. Är det här specifikationerna för enheten? 

Det ser ut som att enheten kan komma att få en 6,2 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med en OLED-panel. Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 710 med 4/64 eller 6/128 GB inbyggt minne. I övrigt sägs det att mobilen kommer få ett 2730 mAh-batteri med snabbladdning på 27 Watt tillsammans med Android 9 Pie från start.

Motorola Razr 2019 kommer förhoppningsvis visas upp inom kort.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...