Om OnePlus gör så här är de osmarta…

Lästid32 Sekunder

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event inom kort där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Det är en sak jag hoppas att OnePlus inte kommer göra med OnePlus 7. 

Vi vet sedan en tid tillbaka att OnePlus 7 kommer få tre kameror på baksidan. Jag hoppas att OnePlus inte tänkt att satsa på en zoom-lins och en ToF-sensor utan att den tredje kameran kommer vara av vidvinkeltyp, något som innebär att OnePlus 7 skulle få samma typ av kameror som Samsung Galaxy S10 har fått.

Det återstår däremot att se hur OnePlus kommer göra med kamerorna i OnePlus 7.

 

 

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.