OnePlus

OnePlus 7: mest troligt att den får Full HD+- upplösning

Om bara någon månad kommer OnePlus troligtvis behålla ett event där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Nu har nya uppgifter inkommit!

Jag spekulerade för en tid sedan om att OnePlus 7 kunde komma att få en Quad HD+- upplösning. Enligt en ny rapport kommer företagets kommande flaggskepp däremot inte få det utan det ser ut som att OnePlus kommer fortsätta köra på Full HD+- upplösning.

Utöver det sägs deg att OnePlus 7 kommer få en 6,5 tums OLED-panel.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...